Aforizma

Aforizma

100 thënie të zgjuara dhe argëtuese për martesën

1. Ata që nuk e tregojnë dashurinë, nuk ndjejnë dashuri. -William Shakespeare 2. Nëse çiftet në martesë do të bënin gjysmën e përpjekjeve që bëjnë kur i vinë njëri-tjetrit rrotull kur njihen, do të habiteshin sa mirë do të shkonin punët. -Billy Graham 3. Ai që nuk është xheloz, nuk është i dashuruar. -Saint Augustine […]
Aforizma

Aforizma brilante nga Winston Churchill

Nuk ishte vetëm një politikan i madh, por dhe një orator i shkëlqyer. Edhe pse tani ai nuk jeton më, trashëgimia e tij jeton me shumë prej citateve më argëtuese dhe të mprehta që ka lënë pas. Winston Churchill ka mbajtur disa fjalime më frymëzuese, të apasionuara dhe më të artikuluara me thënie brilante që […]
Aforizma

100 aforizma për kohën që po jetojmë

-Koha është një iluzion. Koha e drekës, dyfish më shumë. /Alfred Adler -Makinat janë proletariati i ri. Klasës punëtore po i jepen letrat shëtitëse./ Margaret Atwood -Të jetosh pa pasqyra është të jetosh pa veten. /Alan Ball -Çdo sundim fillon duke mohuar gjuhën. /Buzzie Bavasi -Jetojmë në rregullin e artë. Ata që kanë arin bëjnë […]