Kuriozitete

Doktoresha kroate që ua rritë penisin për vetëm 1000 euro!

Shpërndaj

Meshkujt kroatë janë duke rritur penisët e tyre në masë të madhe. Një raport i fundit tregon se mijëra kroatë në vitin e fundit kanë vendosur të futen në duart e doktoreshës kroate, Irijana Rajkovic e cila është specialiste për këtë.
Irijana është kirurge kozmetike dhe çmimi i saj për këtë ndërhyrje është tejet i lirë, krahasuar me vendet e tjera të Evropës dhe botës.

Ky operacion që thuhet se nuk ka fare efekte anësore kushton 7000 kuna në Kroaci, afërsisht 1000 euro, shkruan Indeksonline.

Penisi me këtë ndërhyrje rritet dhe zgjerohet nga 20 deri në 30% më shumë. Rezultatet janë të dukshem pas tre-katër javësh.

“Trajtimi zgjat deri në gjysmë ore, ku përdoret anestezi lokale, kështu që trajtimi është krejtësisht pa dhimbje. Është një trajtim natyral ku nuk shtohen aditivë ose preservativa, por përdoret vetëm gjaku i klientit, kështu që nuk ka efekte anësore, komplikime dhe reaksione alergjike” ka thënë mjekja kroate.

Related Posts