Lajme

Video/Çifti i të moshuarve që po çudit Korçën me endjen rrugëve. As bashkia dhe as policia nuk I bën derman.

Shpërndaj

Video/Çifti i të moshuarve që po çudit Korçën me endjen rrugëve. As bashkia dhe as policia nuk i bën derman.

Çifti I të moshuarve që po çudit Korçën me endjen rrugëve. As bashkia dhe as policia nuk I bën derman. Video.

Gepostet von Korça Report am Donnerstag, 28. Juni 2018

Burimi: Korça Report

Related Posts